Vakantie

Slovenië is één keer zo klein als Nederland maar minstens dubbel keer zo groen. Slovenië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een ideale vakantiebestemming maar het land heeft toeristen ontzettend veel te bieden. Het is een land met een bijzondere geschiedenis en bezit de meest prachtige natuur. In de zomer kun je heerlijk terecht voor een vakantie vol zon, zee en een prachtig strand. Je kunt er ook heerlijk feesten. Aan de kust kun je terecht voor zowel de meest hippe disco’s als de traditionele folklore feesten.
Bekijk de voordeligste vakanties!

Goedkope vakantie

Slovenië is vergeleken met landen als Frankrijk en Italië een heel stuk goedkoper vakantieland. Dit terwijl het aantal zonuren in je vakantie in Slovenië wel degelijk te vergelijken is met de zonuren in zijn buurlanden. Met zijn vele verschillende authentieke traditionele stadjes en de interessante grotten is het met zijn groeiende moderne cultuur een land van extremen. Vanaf Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Ljubljana, overstappen is dus niet nodig! Bekijk nu de vliegtickets Slovenie.

Zonvakantie

Een vakantie in Slovenië, met Italië als buurland, is vaak erg zonnig. Ontspannen aan de kust en genieten van de zee en de zon is dan ook erg aangenaam in Slovenië. Vanaf juni heeft de zee een aangename temperatuur om in te zwemmen, deze daalt pas weer in oktober. Vergeleken met vakantielanden als Italië of Spanje is Slovenië een relatief goedkoop vakantieland. Aan de kust in de hoofdstad Ljublana groeit het toerisme enorm, de clubs en discotheken schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Zowel de reis, de accommodatie, als het verblijf zijn in Slovenië zeer goed betaalbaar.

Geniet van leuke activiteiten, boek hier!